Golfbaan De Hoge Dijk

De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk golfbanen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (PAR 71) met A-status en is ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel. De eerste negen holes zijn in 1990 in gebruik genomen; de tweede negen holes worden sinds 1995 bespeeld.

Golfbaan: Abcoudebaan. In het voorjaar van 2002 is de Abcoudebaan met veel enthousiasme geopend. Deze golfbaan (PAR 31) is ontworpen door Gerard Jol. De golfbaan heeft een landelijk karakter door het fraaie uitzicht op de kerktorens van Abcoude. Voorts spelen waterpartijen een belangrijke rol. Op de golfbanen kan ’s zomers en ’s winters tot zonsondergang worden gespeeld. De 18 holes golfbaan is toegankelijk voor iedere golfer, mits in het bezit van een geldig golfvaardigheidsbewijs (GVB) of handicap 54. De Abcoudebaan is behalve voor GVB bezitters ook toegankelijk voor golfers met een aantoonbare baanpermissie, afgegeven door een golfprofessional. De greenfee voor de verschillende golfbanen vindt u op de tarievenpagina. Alle golfbanen van De Hoge Dijk zijn qualifying, dus je kunt naar harte lust aan je golf en handicap werken.

Gedurende het seizoen worden de greens op 3 mm hoogte gemaaid en ook buiten het seizoen wordt er gespeeld op zomergreens. Alleen bij sneeuwval wijken we uit naar wintergreens. Golfbaan De Hoge Dijk ligt in Amsterdam en je kan gratis parkeren, de driving range is vrij toegankelijk en je kan gebruik maken van alle oefenfaciliteiten.

Onze korting

10%. Geldig op de Abcoudebaan

Boeken

Boek/reserveer uw starttijd bij De Hoge Dijk

Contactinformatie

Golfbaan De Hoge Dijk
Abcouderstraatweg 46
1105 AA Amsterdam
Tel.: 0294 281241
Email: [email protected]

Golfbaan De Hoge Dijk

Golfbaan De Hoge Dijk

Korting: 10%

Meer info