De afgelopen jaren is United Golfclub uitgegroeid tot een vereniging van betekenis. Klein begonnen in 2009 door de Golfpro’s Bob Kruijs en Donald Armour, is de vereniging al snel uitgegroeid naar een D-vereniging met meer dan 10.000 NGF geregistreerde leden. In 2012 ontwikkelde United Golfclub als eerste Nederlandse golfvereniging zijn eigen mobiele handicapregistratie app om golf als sport te bevorderen en het spel leuker te maken voor alle leden. Ook hedendaags is de missie om onze leden zo goed als mogelijk te faciliteren op de golfbaan. Onze leden kunnen tegenwoordig via de Golf.nl app gemakkelijk hun handicap bijhouden en wij blijven altijd op zoek naar nieuwe golfbanen en partners voor het bieden van kortingen aan de leden.

United Golfclub is er voor iedereen. Wij zijn een golfclub die golfers van alle niveaus helpt hun golfdoelen te bereiken. Word lid en profiteer van de onderstaande voordelen. Let’s Play Golf!

Voordelen en benefits van uw lidmaatschap bij United Golfclub

United Golfclub biedt voor haar leden vele voordelen. Naast een lidmaatschapsvergoeding die baanonafhankelijk zeer competitief is, bieden wij onze leden het volgende:

  • Backoffice diensten voor afhandeling communicatie tussen u als lid en de NGF (Nederlandse Golf Federatie)
  • Toegang tot de Golf.nl app waarmee u al spelend uw scorekaart kan invoeren en gemakkelijk uw handicapregistratie kan voeren.
  • Greenfee kortingen op diverse golfbanen in heel Nederland oplopend tot 40% waarmee u optimaal profiteert van goedkope teetimes op prachtige banen in Nederland
  • Deelname aan diverse wedstrijden en open dagen. Waarmee we je helpen om jouw eerste qualifying ronde te lopen of om wedstrijdervaring op te doen.
  • Diverse kortingen bij onze partners om niet alleen meer plezier in het golfspel te krijgen maar ook om jouw spel te verbeteren.