Natuurlijk kunnen wij u niets verplichten, maar denk nog even mee over het volgende. Onze vereniging is baanonafhankelijk en rekent een van de laagste lidmaatschappen in haar soort. Daarbij krijgt u bij een Goud lidmaatschap de nodige kortingen van verschillende aanbieders. Mocht iets u nog niet duidelijk zijn en dat beweegt u op te zeggen, neemt u dan nog even contact met ons op. Misschien zien wij of u iets over het hoofd en kunnen we u alsnog behouden als lid van onze vereniging. Ons telefoonnummer is 020-4496095. Daarnaast willen wij u vragen om rekening te houden met de voorwaarde dat uw opzegging één maand voor verlengdatum van uw lidmaatschap bij ons bekend moet zijn. Wat de verlengdatum van uw lidmaatschap is vindt u bij uw persoonlijke login pagina ,onderaan Mijn profiel achter Factuur op.