Het golfreisbureau voor al jullie golfreizen

Jij bent van plan om op een golfreis te gaan. Alleen, samen met een partner of met een groep golfers. Met goede moed doorzoek je het internet naar vluchten, hotels, golfbanen en huurauto’s. Je merkt dat het aanbod groot is met vele mogelijkheden en dat je al veel tijd besteed hebt om je golfreis samen te stellen binnen het beschikbare budget. Tijd die je niet hebt waardoor je uiteindelijk besluit om niet zelf een golfreis meer samen te stellen, maar op zoek te gaan naar een reisorganisatie die gespecialiseerd is in golfreizen. De standaard arrangementen die daar aangeboden worden lijken goedkoop te zijn. Al snel kom je erachter dat de genoemde “vanaf prijs” de goedkoopste prijs betreft in een periode die niet uitkomt, dat de prijs van een vlucht niet inbegrepen is, dat de voorgestelde vliegtijden wel heel ongelukkig vallen en dat er daarnaast nog vele prijsverhogende opties afgesloten moeten worden. Uiteindelijk na vele telefoontjes en frustraties, besluit je de golfreis toch maar te boeken en de meerkosten te accepteren wat uiteindelijk tot een arrangementsprijs leidt die beduidend hoger ligt dan de geadverteerde prijs.

Wellicht zijn elementen in dit boekingsproces voor jou herkenbaar. Om je te helpen bij het organiseren van een golfreis verwijzen wij jullie graag naar onze partner, reisorganisatie Golftrip4u. Zij willen zich onderscheiden van andere golfreis aanbieders met persoonlijke aandacht en een eerlijke prijsstelling. Een golfreis boeken kan bij Golftrip4u op twee manieren: naast het laten samenstellen van een maatwerk golfreis, bieden zij tevens standaard arrangementen aan.

Vergeet overigens bij het boeken van een golfreis niet te melden dat je lid bent van United Golfclub. Je krijgt dan een leuke attentie van Golftrip4u. Ook zullen er gedurende het jaar speciale deals voor United Golfclub leden worden aangeboden.