Golfpark Spandersbosch

Golfpark Spandersbosch beschikt over een tweetal prachtige golfbanen, de Boschbaan en de Par-3 Crailoobaan. De Boschbaan is de thuisbaan van onze golfclub. Onze Boschbaan is qualifying en heeft de NGF B-status. Als u als gastspeler wilt spelen op de Boschbaan is het aan te raden vooraf een starttijd te reserveren bij onze caddiemaster. Wij werken voor onze gasten met starttijden op de eerste tee, om wachttijden te voorkomen en de doorstroming te bevorderen. Bij doorkomst na negen holes maakt u indien noodzakelijk gebruik van de ballenspiraal.

De Crailoobaan is een ‘pay and playbaan’, qualifying voor golfers met een Clubhandicap (54-36); na betaling van de greenfee bepaalt een ballenspiraal de startvolgorde, zonder reservering vooraf. U kunt met een greenfee voor de Crailobaan de gehele dag onbeperkt spelen.

Onze korting

Boek/reserveer uw starttijd bij Golfpark Spandersbosch