Golfpark De Turfvaert

Frank Pont’s ontwerp filosofie bouwt voort op de traditie van klassieke golf architecten zoals Harry ColtTom Simpson en Alister MacKenzie uit het begin van de 20ste eeuw. Deze architecten hadden gemeen dat de kwaliteit van hun golfbaan ontwerpen voortkwam uit hun sterke focus op natuurlijk en strategisch design.

De kenmerken
Onze Linkscourse is gebaseerd op de strategieën en speelkarakteristieken van de beroemde, klassieke Britse golfbanen, natuurlijk ingebed in de omgeving. Weidse uitzichten, glooiende, harde fairways, verraderlijke rough, ruwe bunkers en mooie greens in Britse stijl zijn kenmerken van een Linkscourse. De Turfvaert ligt ook nog eens ver weg van de kust, in het binnenland en daarom is het een ‘Inland Linkscourse’.

Onze korting

10% United Golfclub leden kunnen zich ‘legitimeren’ via het NGF-pasje waar United Golfclub op vermeld staat

Boek/reserveer uw starttijd bij Golfpark De Turfvaert

Zwart Moerken 12