De Hooge Rotterdamsche

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. De mooie golfbaan is de homecourse van Golfclub de Hooge Rotterdamsche en Joost Luiten.

Het unieke karakter van de baan ligt in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. De holes zijn zeer afwisselend en bieden golfers van elk niveau een bijzondere uitdaging.

Het ontwerp van de baan is van Gerard Jol en is gebaseerd op een optimale benutting van het terrein. Op de heuvels zijn 9 holes gelegen waarbij maximaal toelaatbare hellingshoeken als criterium golden. In het lage land en gedeeltelijk in het bos liggen de 9 holes, die door de goed ingepaste waterpartijen een geheel ander karakter hebben dan de heuvelholes.

Het eigen karakter wordt nog onderstreept door het verrassend originele clubhuis van architect Gunnar Daan, op het hoogste punt gelegen met rondom verre einders en de stadssilhouetten van ondermeer Rotterdam, Delft en Den Haag. Een gebouw met allure en ruimte op een uniek punt.

De totale lengte van de baan is vanaf de gele tee’s 5323 meter, par 71, met een Slope Rating van 128. Elke hole heeft een eigen ‘gezicht’ en kent eigen uitdagingen. De baan gaat niet vervelen, hoe vaak u hem ook speelt.

Onze korting

10% korting op de volledige greenfee tarieven, zijnde:

Maandag t/m vrijdag : 18 holes € 57.50 en 9 holes €37.50
Weekend en feestdagen: 18 holes 67.50 en 9 holes € 42.50

Boeken

Boek/reserveer uw starttijd op De Hooge Rotterdamsche

Contactinformatie

De Hooge Rotterdamsche
Rottebandreef 40
2661 JK Bergschenhoek
Tel.: +31(0)105220052
Mail: [email protected]

De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche

Korting: 10%

Meer info